Re: Fixing Usage - report generator

How have you installed it manually?...list the steps you did please

The FrontAccounting Wiki(Manual, examples, tips, setup info, links to accounting sites, etc) https://frontaccounting.com/fawiki/

Re: Fixing Usage - report generator

The latest repgen is attached herewith.

Unpack into the /modules/ folder and install and activate as desired. Then activate the repgen permissions for the Administrator role in each company.

Post's attachments

repgen_FA24.zip 161.4 kb, 13 downloads since 2018-11-04 

You don't have the permssions to download the attachments of this post.

Re: Fixing Usage - report generator

hey,
thanks for respond to me,
well, for the purpose of manual installation i am try to using this wiki: https://frontaccounting.com/fawiki/index.php?n=Devel.FAReportGenerator

Re: Fixing Usage - report generator

you mean to say, apmuthu,

first i upload the unpack file in module/ folder,
than goto webpage and into install/active extension
than install the Report Generator and active this via 'Activate for Company name
and in last give access, after this hope so its working fine?
let me know, i am in right track!

Re: Fixing Usage - report generator

@apmuthu Getting This Error while using Report Generator Module

Parse error: syntax error, unexpected '$protocol' (T_VARIABLE), expecting '(' in C:\xampp\htdocs\my-pakerp-com\modules\repgen\includes\repgen_def.inc on line 56
www.boxygen.pk

Re: Fixing Usage - report generator

any solution for this?

Re: Fixing Usage - report generator

Change line 56 of modules/repgen/includes/repgen_def.inc from

unset $protocol;

to

unset($protocol);

Maybe your PHP version is very strict.....

Re: Fixing Usage - report generator

poncho1234 wrote:

??? the ext folder in '/modules/' that you want to delete and then install manually


can you please help me for proper installation...

Re: Fixing Usage - report generator

Installation is well documented in the wiki and here on the forum, please read and follow the steps.

Try installing it on a clean installation

Try turning down your php version - the ext was written a long time ago and maybe it still has statements that work better with a lower php version.

The reports generator can be quite 'buggy' its not for the faint hearted.

The FrontAccounting Wiki(Manual, examples, tips, setup info, links to accounting sites, etc) https://frontaccounting.com/fawiki/

Re: Fixing Usage - report generator

i have tried with php version 5.4 - 5.6 but not working as well, i think its not working anymore.... or maybe not properly updated. i have install FA again but this module not work for me.
can you please suggest me any module which help me for some addition in reports.

36 (edited by boxygen 01/01/2019 05:11:49 am)

Re: Fixing Usage - report generator

@apmuthu

Line # 19 on repgen_print.php must be like this

$file =  company_path().'/pdf_files/'.$id.'.pdf';

The Edit and Copy functions are not working properly.

Copying a Report is Copying the Function.
Editing a Report is Editing the Function.

You can check at fresh installation at

Click Here
id: admin
pass: Pakistan1947

www.boxygen.pk

Re: Fixing Usage - report generator

There appears to be nothing wrong with the existing line 19:

$file =  $comp_path.'/'.user_company(). '/pdf_files/'.$id.'.pdf';

Re: Fixing Usage - report generator

The variable $comp_path is undefined.

www.boxygen.pk

Re: Fixing Usage - report generator

The said variable is defined in config.php:

$comp_path = $path_to_root.'/company';

Line 11 in repgen_print.php includes session.inc which in turn includes the sysprefs.inc file in line 374 which in turn includes the config.php file above in line 31 which assigns the needed value to $comp_path.

Attached is the fully fixed extension from my repo.

Post's attachments

repgen_apm_2.4.0-4.zip 161.4 kb, 12 downloads since 2019-01-01 

You don't have the permssions to download the attachments of this post.

Re: Fixing Usage - report generator

Tried to work with the repgen extension included in the 2.4.9 extensions package, but it doesn't work properly.  Can you verify and update?

Re: Fixing Usage - report generator

No updates from upstream yet.